In de medische wereld heeft de laatste jaren een oude benadering van genezing de aandacht getrokken: de Germaanse Geneeskunde. (Biologische natuurwetten) Deze geneeskundige stroming, gebaseerd op de leer van Dr. Ryke Geerd Hamer, is in opmars en heeft de interesse gewekt van vele bewuste mensen.

De leer van de biologische natuurwetten, die haar oorsprong vindt in Duitsland, verschilt fundamenteel van de conventionele geneeskunde. Het benadrukt de relatie tussen emotionele trauma’s en lichamelijke aandoeningen. De theorie geeft aan dat elk fysiek symptoom een directe link heeft naar een onderliggende psychische of emotionele oorzaak.

Hamers kompas

Stan van den Brand uit onze eigen regio heeft zich met hart en ziel op deze holistische leer gestort en geeft nu cursussen voor iedereen die meer wil weten van de Biologische natuurwetten. Kennis van deze natuurwetten kun je inzetten voor je eigen gezondheid en voor anderen. In januari 2024 start weer een nieuwe cursus. Wil je meer weten of je aanmelden ga dan naar:  www.heelcoachingentraining.nl

Stan is nu ook te vinden op onze initiatievenpagina gezondheid & welzijn.