Welkom wakkere jongere!

Ben jij een bewuste jongere en op zoek naar gelijkgestemde van jouw leeftijd? Dan ben jij bij ons aan het juiste adres! Wij komen 1x in de week samen om gezellig te verbinden. Kom je ook?

Even voorstellen!

Wij zijn Lena (16) en Stan (21), en we hebben al enige tijd een jongerengroep in de omgeving van Grave (Noord Brabant). We spreken wekelijks af om gezellig samen te komen en om verschillende activiteiten te doen.

Wie zoeken wij?

We zoeken jongeren van ongeveer 15 tot 25 jaar oud, die openstaan voor live ontmoetingen met andere bewuste jongeren. Dit is geen online groep, we spreken elke week live af om samen te verbinden. We delen graag onze zienswijze op de wereld en discussiëren hier ook over. We hoeven het dus niet altijd overal over eens te zijn, dit maakt het gesprek juist leuk en levendig! Ook bespreken we met elkaar wat ons momenteel bezig houd. Ga je momenteel door een innerlijk proces? Ben je ergens achter gekomen waar je helemaal enthousiast over bent?

Deel het! Zodat we samen dichter bij elkaar komen.

Wat bieden wij?

’s Avonds  doen we allerlei leuke dingen (naast praten), zoals bord- en kaartspelletjes, films kijken en af en toe een kampvuurtje. We kunnen dan een kopje thee drinken met wat lekkers, en praten over bijvoorbeeld je kijk op de wereld, op geschiedenis en bepaalde gebeurtenissen. Je kunt je hart luchten of juist een luisterend oor bieden. Heb je bijvoorbeeld vrienden of familie die niet bewust zijn? Heb je een aanvaring gehad met iemand? Of wil je gewoon gezellig kletsen en geinen over van alles en nog wat?

Ben je enthousiast? Aarzel dan niet om contact op te nemen! info@stam4.nl

Onze telegramgroep: https://t.me/+PcLGDNCrX980N2Jk