Drumcirkels.

De drum bestaat al zolang de mensheid het zich kan herinneren en van de ‘sjamanen’ drum wordt gezegd dat het een van de oudste en meest krachtige healing instrumenten is. Een drumcirkel is steeds weer een fijn groepsgebeuren waarin we met onze (sjamanen)drums en andere instrumenten zoals djembé en ratels een krachtig energieveld kunnen creëren en ontspannen plezier met elkaar kunnen beleven in diverse ritmerondes.

Iedere laatste zondag van de maand organiseren we onze drumcirkel.

We starten de cirkel door ons te verbinden met de spirits van de vier windrichtingen. Soms doen we een meditatie of een ritueel met een bepaalde intentie wanneer daar behoefte aan is.

Iedereen die dit aanspreekt is van harte welkom om mee te komen doen. Je hoeft er niks speciaals voor te kunnen. Het gaat om het participeren maar enig ritmegevoel is wel wenselijk. Neem je eigen drum mee of in overleg kun je er misschien wel een lenen van de groep, zodat je het eerst eens kunt uitproberen. Aan het meedoen met de drumcirkel zitten geen kosten verbonden.

Voor meer informatie: [email protected]

————————–

Stam 4.0 is een netwerk dat ook fungeert als vangnet. Om mensen binnen het netwerk te ondersteunen verzamelen wij zo veel mogelijk relevante informatie op dit platform. Alle contacten opgenomen en voortvloeiend vanuit dit platform conformeren zich aan het gedachtengoed van Stam 4.0 en haar visie en missie. Wil jij met je bedrijf of activiteit ook vermeld worden op een initiatievenpagina? meld je dan aan als Stamaanbieder!

Neem plaats aan de Telegram Stamtafel 4.0 voor het laatste nieuws en kijk en praat mee. Deze groep is voor domein en stamleden. Ook kun je vrijblijvend naar een informatie- en kennismaking avond komen. Meld je daarvoor hier aan: [email protected]