Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

IEQuu Kafee

november 12, 2022 @ 17:00 - 23:00

De 10e editie IEQuu Kafee met het Rad van de Raddraaiers! De opbrengst is voor de Stam 4.0 (Regio nieuw Land van Cuijk en omgeving).

De avond begint rond 18.00 uur met een korte introductie van de Stam 4.0. organisatie. Dan het Rad van Raddraaiers en daarna lekker aan de BBQ en de borrel!

Binnen de Stam 4.0 organisatie gaat alles zoveel mogelijk met gesloten portemonnee maar de onvermijdelijke kosten van de website zijn uit de zak van de bouwer betaald. Het IEQuu Kafee heeft meegedacht om deze kosten te dekken dmv een stelletje RADDRAAIERS!

Deze avond kun je geheel vrijblijvend een lootje kopen voor een maar 1 eurootje en kun je echt leuke prijzen winnen!  

Dit zijn een aantal prijzen die je kunt winnen: Massage-apparaat twv € 79.99, spiritueel kinderboek, sessie op Schumann resonantieplaat, bon van Klevers ijs twv € 25.00, Biertjes van Brouwerij de Woestelingh enzo nog meer! Hieronder zie je twee prijzen beschikbaar gesteld door Stam 4.0 leden. Een Orgonite piramide en een fonkelnieuwe Spaanse oefen gitaar.

We gaan er weer een fijne avond van maken met dansmuziekskes om warm te blijven, eten en drinken uit eigen mandje of plukken van een gerechtje dat voor elkaar gemaakt is.

Parkeren bij ‘De Ontmoeting’ a.u.b.

Je 1e bezoek? Mail naar [email protected] voor meer info

Fijn als je er weer bij bent, aanmelden hoeft niet, gewoon lekker inlopen, warme kleren aan, fonkelende oogjes en een smile erop!

 

Gegevens

Datum:
november 12, 2022
Tijd:
17:00 - 23:00

Gegevens

Datum:
november 12, 2022
Tijd:
17:00 - 23:00