Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Schumann resonantie lezing/heling

oktober 1, 2023 @ 19:30 - 22:00

Op zondagavond 1 oktober geven Dymph Brauckmann en Rob Bavelaar van Selfcreation een lezing over het helen met frequenties met als kapstok het Schumann en Tesla energie Systeem waarmee ze werken. 

Locatie : De Schaapshoeve  Schaapsdijkweg 13 5453 SE Langenboom

Het is bekend dat de Schumann frequentie voor elk leven op aarde van elementaire betekenis is en invloed heeft op onze gezondheid en gedrag.

Deze frequentie is lichaamseigen, de pijnappelklier en de alfa golven in onze hersenen resoneren op dezelfde frequentie. Deze avond leren we je hoe je je frequentie positief kunt beïnvloeden, voor mentale, lichamelijke en spirituele fitheid. Zij delen de nieuwste ontwikkelingen en updates en er is voldoende ruimte om vragen te stellen. Elke deelnemer ontvangt een persoonlijke sessie op het systeem.

Als ambassadeur, sales partner en trainers van het moederbedrijf Schumann 3D Platte Duitsland (https://www.schumann-3d-platte.com/), zien Dymph en Rob in de ruim 9 jaar dat ze samenwerken de kennis over de Schumann resonantie ontzettend toenemen. De maatschappelijke vraag; “Hoe integreer ik de Schumann levensenergie in mijn dagelijks leven?” groeit enorm! Duitsland werkt alleen via salespartners.

Aanmelden voor de lezing/heling via: [email protected]  Wees er snel bij! Maximaal aantal deelnemers 16. 

Zondagavond 1 oktober 2023

19.30-22 uur (inloop vanaf 19 uur)

Kosten: € 25,- vooraf te betalen via betaalverzoek

Koffie/thee/water zijn inbegrepen

Gegevens

Datum:
oktober 1, 2023
Tijd:
19:30 - 22:00

Gegevens

Datum:
oktober 1, 2023
Tijd:
19:30 - 22:00