Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Lezing: Naar een veilige stralingsarme leefomgeving.

november 19, 2023 @ 10:00 - 12:00

- €10,00

Peter Rutjes geeft een lezing voor iedereen die meer kennis wil opdoen over elektromagnetische velden, straling, netvervuiling, 5G-uitrol fase 2 en de (schadelijke) effecten op gezondheid en algeheel welzijn van mens, dier en plant.

Tegenwoordig maakt bijna iedereen gebruik van de “slimme” moderne mobiele digitale connecties die met zenderstraling mogelijk zijn geworden. Voor ons gerief staan er overal zendmasten en wordt er hard gewerkt aan het Internet of Things, waardoor we op afstand van alles in ons huis en in ons leven kunnen regelen. 80% van de stralingsbronnen bevindt zich dan ook in ons eigen huis. Hierdoor is het (nog) mogelijk om daar zelf wat mee te doen, en een stralingsarme of stralingsvrije woonomgeving te creëren.

Waar gaat de lezing over?:

  • begrippen EMV-straling, elektrosmog, elektrostress en elektrogevoeligheid (EHS). De kanarie in de kolenmijn. Meten is weten!
  • presentatie “In 4 stappen naar een stralingsarme leefomgeving” ontwikkeld door elektrotechnisch ingenieur, EMV-meetspecialist Ruud Sikking.
  • technische en biologische effecten van 5G. Hoe staat het met de uitrol van 5G op dit moment? Wat is het verschil tussen de lage frequenties en die ‘millimetergolven’?
  • het draadloze sprookje binnen de slimme ecologische duurzaamheid en veiligheid. Moeten we ongerust zijn of niet?
  • van macro tot micro: het desastreus effect van kunstmatige EM-frequenties op flora en fauna.
  • update 2024: wat kan ik doen met de verdere 5G uitrol – in mijn leefomgeving – in mijn gemeente?
  • vragen & discussie

Peter werkte in de jaren negentig al, als hydrotherapeut binnen de revalidatie, met mensen die last hadden van stralingsklachten. Toen waren het slechts de beroepsrisico groepen, nu een groot deel van de bevolking. Binnen de HSP therapie en burn-out protocols werd later electromagnetische straling als intolerantie en allergie toegevoegd aan de bioresonantie. Hij is oprichter van de Belangengroep Stralingsarm Maasduinen, heeft deskundige ervaring met elektrohypersensitiviteit (EHS) en geeft vooral advies / voorlichting / ondersteuning aan gemeenten, bedrijven, artsen, therapeuten, zorgmedewerkers, leerkrachten en (bezorgde) burgers die steeds meer vragen hebben over de onzichtbare draadloze digi kooi waarin we dagelijks leven. Het is een oproep tot #meerverbindingminderstraling voor een gezonde samenleving.

In de zaal wordt dan ook de Wifi uitgezet en voor de toegang mogen we onze mobiele telefoons helemaal uitzetten of gewoon in de auto of thuis achter laten. Welkom!

Adres: Jeugdhuis Beugen, Dorpsstraat 50b, 5835AJ Beugen (inloop vanaf 9.45 uur in de ochtend!)

Kosten: € 10,- p/p. (Koppels uit hetzelfde gezin  €15,-) Cash te voldoen bij binnenkomst. (Koffie, thee en iets lekkers zijn inbegrepen)

Gegevens

Datum:
november 19, 2023
Tijd:
10:00 - 12:00
Kosten:
€10,00

Locatie

Beugen

Gegevens

Datum:
november 19, 2023
Tijd:
10:00 - 12:00
Kosten:
€10,00

Locatie

Beugen