VRIJE ENERGIE WEEKEND IN GROENLO – 15 en 16 oktober 2022

Een aantal stamleden uit het domein energie zijn naar  het vrije energie weekend in Groenlo gegaan om te ontdekken wat er op het gebied van vrije energie aan bruikbare uitvindingen zijn.

Dit symposium kwam in rappe tijd tot stand en bracht tal van uitvinders, leveranciers en in het algemeen mensen met ‘nieuwe’ oplossingen bij elkaar in Groenlo, het oosten van de Achterhoek. Veel systemen waren gericht op wat heet ‘vrije energie’. Dat is energie waarvan doorgaans gesteld wordt dat het niet bestaat. En dat is een zegen voor tal van grote bedrijven die daardoor hun machtspositie kunnen behouden. Dat is een probleem op zichzelf, merkten we in 2022 met stijgende energiekosten. Bezoekers van deze beurs stelden zich op de hoogte over of het ook anders kan, of er energie te besparen valt, zelf op te wekken tegen lage kosten, in de geest van Nicola Tesla en andere uitvinders.

In het algemeen was de sfeer van dit evenement een verademing. Hier trof je mensen die denken in oplossingen. Daaraan is in 2022 bij uitstek behoefte.

Voor een impressie van het evenement check onderstaande video

video