20 mei tijdens de Vuurcirkel zal Luigi Neighbours uit Haps een unplugged optreden verzorgen.

Luigi Neighbours is een zanger, songwriter, multi-instrumentalist en artiest uit Nederland.

Door de nostalgische rockstijl van de jaren 2000 te combineren met zijn liefde voor moderne pop- en EDM-geluiden, heeft hij een direct herkenbare stijl die fris maar tegelijkertijd vertrouwd klinkt.

“In de wereld van vandaag met alle dingen die gaande zijn, als ik een glimlach op iemands gezicht kan toveren en ze zich een beetje beter kan laten voelen met mijn muziek, is mijn missie geslaagd.”

Na in de loop der jaren in verschillende bands te hebben gespeeld en liedjes voor andere artiesten te hebben geschreven, besloot hij uiteindelijk zijn eigen artiestenproject Luigi Neighbours te lanceren om zijn geluid en visie in 2020 de wereld in te brengen.

“De ware schoonheid van muziek voor mij is dat ik een lied kan schrijven over iets dat ik voel of doormaak, en iemand anders aan de andere kant van de wereld zou precies hetzelfde kunnen voelen. Het kan net zijn wat ze nodig hebben om te horen om ze erdoor te krijgen. Dat is wat ik hoop dat mijn muziek voor anderen kan doen, zoals mijn favoriete liedjes voor mij hebben gedaan.”

In 2020 bracht Luigi zijn eerste single “Take You Back” uit. Een werkelijk internationale inspanning, geschreven tijdens een schrijfkamp in Duitsland met Caroline Gustavsson uit Zweden, John Sauli uit Amerika en geproduceerd door Kevin Charge uit Engeland.

In 2021 begon hij samen te werken met verschillende DJ’s en producers. Aan het einde van dat jaar kwamen de eerste samenwerkingen uit, die al snel opliepen tot meer dan een miljoen streams bij elkaar. Hij blijft gedurende 2022 gestaag nieuwe nummers uitbrengen.

Wil je meer weten en horen van Luigi bekijk dan even zijn Linktree

Meer informatie over de Vuurcirkel