Na-trillen van een bijzondere avond!

De Schumannresonantie lezing /heling startte zo ongeveer om 19.30 uur op de mooie locatie van De Schaapshoeve in Langenboom. ‘Termen als energie, frequentie en vibratie gebruik ik door elkaar hoor!’…zo startte Dymph Brauckmann.

Bijgestaan door Rob Bavelaar, Dymph’s rotsvaste sidekick volgde een lezing die ondersteund door beeld en geluid is te omschrijven als een weldadige warme waterstroom die gedurende vijf kwartier door de kleine zaal vloeide. De manier waarop Dymph, wetenschap, spiritualiteit, magie én harde feiten mêleerde tot een zeer luisterbaar en voelbaar geheel was onnavolgbaar. Na de lezing verzorgde Jack Peters een mini klankschalen-concert als intermezzo en kregen ondertussen alle deelnemers een persoonlijke sessie op de Schumann ‘plaat’.

Fijn om te zien dat op deze mooie avond naast meerdere stamleden ook vele nieuwe gezichten aanwezig waren. Namens de organisatie van Stam 4.0 willen wij Dymph en Rob heel erg bedanken voor hun fantastische bijdrage aan kennisdeling en bewustwording voor onze regio.

Je moet er echt bij zijn geweest!….. Was dit niet het geval en wil je toch meer weten over Schumann resonantie en wat dit voor jou kan betekenen, ga dan naar de website van Selfcreation.

Marcus