favicom

In het domein Organisatie en communicatie hebben mensen plaatsgenomen die Stam 4.0 figuurlijk maar ook letterlijk op de kaart willen zetten. Het organiseren van evenementen, het delen van nieuws en het bouwen en onderhouden van het Stam 4.0 platform behoort tot de werkzaamheden. Ook bemiddeling in onderlinge contacten en organiseren van vergaderingen.

Wil je meer informatie over Stam 4.0 in het kader van organisatie en communicatie (lees participeren) stuur dan een mail naar [email protected]

——————————————-

Bjorn en Muriël van ToucanWebdesign uit Nijmegen werken aan het onderhoud en de beveiliging van onze website. Technische ondersteuning in vormgeving en verbetering van de website hoort daar ook bij.

Met ToucanWebdesign geven Bjorn en Muriël kleine of startende ondernemers de mogelijkheid op een goede en veilige website. Ze ontwikkelen websites en verzorgen ook hosting en onderhoud. 

Wil jij een website of heb je een website waarbij je hulp kunt gebruiken? Dan komen we ook graag met je in contact! [email protected]