Een stralend succes
De lezing ‘Naar een veilige stralingsarme leefomgeving‘! in het Dorpshuis in Beugen mag een succes genoemd worden. Een mooie opkomst, lekkere vlaai, prima verbinding en minder straling op de vroege zondagochtend.

Presentator Peter Rutjes stond na afloop van de lezing vooral zelf te stralen nadat de bezoekers hem met een warm applaus bedankten voor een zeer informatief en verhelderend verhaal. ‘Fijn om waar te nemen dat er steeds meer mensen stralingsbewust (willen) worden ten behoeve van een gezonde leefstijl en leefomgeving’ zo zei Peter na afloop van zijn presentatie.
Dank gaat uit naar de organisatie van Stam4 voor de hulp, ondersteuning en facilitatie van de lezing.
———————-
Hieronder tref je de presentatie van de lezing. De laatste 2 pagina’s, “zelf de regie houden”  “Wat ik zelf kan doen met de verdere uitrol van 5G”, kun je voor jezelf (binnen het collectief) nog doornemen omdat we daar niet echt aan toegekomen zijn.
Daarnaast uitgebreidere informatie met alle bronnen en links ter verdieping.

Geleidelijk aan zal de website Stam 4.0 veranderen in Stam4 waarbij pagina’s en items zullen verdwijnen en nieuwe verschijnen. Op de Stamtafel-app zal binnenkort meer informatie te vinden zijn over hoe Stam4 zich verder gaat ontwikkelen en hoe stamleden hieraan kunnen bijdragen. Voor vragen hierover stuur dan een mail naar [email protected] of stel je vraag via de Stamtafel-app

Hartelijke groet,

De (Kern)Stamgroep