Welkom op de VRAAG & AANBOD pagina van Stam 4.0  Op deze pagina is er de mogelijkheid om een vraag te stellen en/of een aanbod te doen. Het is toch mooi als je elkaar kunt helpen!

Heb je een vraag of een aanbod? laat dit hier weten.

Gevraagd: (oud) installatiedraad voor het maken van ElectroCultuur antennes.

Als je installatiedraad beschikbaar wilt stellen is een mooi gemaakte ElectroCultuur antenne de beloning 🙂

Graag mailen naar info@stam4.nl

Heb je een vraag of een aanbod? laat dit hier weten.

GEVRAAGD

Droog hout om te stoken voor kampvuur IEQuu Kafee. Mogen grote stukken zijn, vuurschaal is groot genoeg, pallets, oude houten stoelen, kistjes, klompen, kastjes ect. als het maar alleen uit hout bestaat.

Stuur even een mail als je kunt helpen iequukafee@stam4.nl

GEVRAAGD

School De Brink is een particuliere goedgekeurde school voor voortgezet onderwijs in Oss. Ons doel is om leerlingen zoveel mogelijk keuzevrijheid te geven in hun leerproces, zodat zij dit proces zelf kunnen vormgeven.

Wij zijn altijd op zoek naar bevoegde 1e en 2de graads docenten. Ben jij in de gelegenheid om minimaal 1 dagdeel per 2 weken op vrijwillige basis aanwezig te zijn, neem dan vooral contact op en wij worden dolenthousiast. Lukt dat niet, neem dan vooral ook contact op. We kunnen vast een manier vinden om toch samen te werken. Je bereikt ons het beste door een mail te sturen naar: schooldebrink@protonmail.com , vermeld in ieder geval jouw telefoonnummer en we bellen je terug.

voor meer informatie:  www.schooldebrink.nl